Selskabs menuer

 

Restaurant Albatros byder velkommen til "Livets Fester" i flotte lokaler med pragtfuld udsigt over Brundtland Golfbane.

Vi sammensætter vores menuer efter dine ønsker og benytter i høj grad lokale, økologiske og bæredygtige produkter.

I 2019 forventer vi at modtage Det Økologiske Bronzemærke for vores indsats.

Fest til fast pris! Hos Restaurant Albatros kommer der ingen overraskelser, når regningen skal betales.

Vi har en fast menupris på kr. 295,00 pr. kuvert v/3 retter. Der forekommer dog enkelte udskæringer, fisk eller desserter, hvor vi beregner et mindre tillæg til kuvertprisen.

Nedenstående menuer er til brug for inspiration. Vi aftaler alle fester individuelt helt efter dine ønsker.

 

Forretter

Tarteletter med høns i asparges

Muslingeskal med dampet rødtunge & skinstegt rødfisk, store grønlandske rejer & sauce Hollandaise (tillæg kr. 20,00)

Laksefarseret rødtunge med rejer & lun safrancreme

Hjemmelavet lakseroulade med lakserogn, friske grønne asparges & krydderurtedressing

Lun varmrøget laks med flødestuvet spinat

Fersk røget laks med friske asparges, stenbiderrogn & sauce verte

Rejecocktail anrettet på bund af icebergsalat, store grønlandske rejer, aspargessnitter & tomatiseret dressing

Kold anretning med kogt torsk, halve æg, ristet bacontern & mild sennepsdressing (tillæg kr. 25,00)

Kold ovnbagt laks, anrettet med store grønlandske rejer, limfjordskaviar & purløgscreme

Hjemmelavet Tunmousse med rejer anrettet på bund af sprøde salater med ananas & creme fraiche dressing

Carpaccio af oksefilet, anrettet med sprøde salater, tomatpesto, cornichons & parmasanflager

Gravad laks med rævesauce & friske asparges

Hjemmelavet hønsesalat, anrettet på bund af friske salater, med ananas, ristet bacon & mild karrydressing

Røget andebryst, anrettet på bund af Ruccolasalat & garneret med cornichons, ristede valnødder & portvinsglace

Røget kronhjortefilet, anrettet på plukket salat & garneret med pinjekerner & pesto (tillæg kr. 30,00)

Laksesymfoni med kold ovnbagt laks, røget laks & gravad laks, anrettet på sprøde salater, friske asparges, purløgsdressing & Rævesauce (tillæg kr. 25,00)

Gravad okseinderlår med saltbagt selleripuré & syltede rødløg (tillæg kr. 25,00)

Flødelegeret aspargessupe med aspargessnitter, boller & lunt brød

Hummersuppe med jomfruhummer fra Læsø . Serveret med krydderurter & creme fraiche (tillæg kr. 30,00)

 

Hovedretter

Svinekød

Svinekam stegt som vildt. Serveres med haricots vert, små søde tomater, tyttebær, asier, Waldorfsalat, sukkerbrunede- & hvide kartofler.

Gammeldags flæskesteg. Serveret med hjemmelavet rødkål, asier, ribsgelé, hvide- & brunede kartofler samt kraftig flæskestegssauce

Farseret svinekam. Serveret med sprøde grøntsager, pommes røsti & svampesauce

Glaseret svensk landskinke, sprøde grøntsager, små fine kartofler & mils sennepssauce

Oksekød 

Gammeldags oksesteg. Serveret med haricots vert, brunede perleløg, sønderjysk hvidkål, hvide kartofler & kraftig skysauce

Helstegt oksefilet af australsk kødkvæg. Serveret med ristede svampe, 2 slags grøntsager, broccolitimbale & kartoffelkage. Vælg mellem sauce Bordelaise, mild pebersauce med Madagaskar-peber eller hjemmelavet sauce Bearnaise. (tillæg kr. 20,00)

Helstegt oksemørbrad. Tilbehør som ved helstegt oksefilet. (tillæg kr. 30,00)

Kalvekød

Kalvesteg stegt som vildt. Serveret med haricots vert, waldorfsalat, asier, tyttebær, små søde tomater, ristede svampe, små fine kartofler & portvins.

Helstegt kalvefilet. Serveret med 2 slags grøntsager, broccolitimbale, pommes rissolees, små fine kartofler & kalveglace. (tillæg kr. 20,00)

Helstegt kalvemørbrad. Serveret med ristede svampe, 2 slags grøntsager, broccolitimbale, kartoffelkage. Vælg mellem sauce Bordelaise eller mild pebersauce med Madagaskar-peber. (Tillæg kr. 35,00)

Vildt

Krondyrkølle. Serveret med 2 slags grøntsager, søde ærter & tomater, timiankartofler & sauce Bordelaise. (tillæg kr. 20,00)

Helstegt dyreryg. Serveret med spæde porre i baconsvøb, waldoftsalat, ristede svampe & sherrytomater, grønsagstimbale & portvinssauce. (tillæg kr. 25,00)

Helstegt kronhjortefilet. Tilbehør som ved helstegt dyreryg. (tillæg kr. 35,00)

Lam

Helstegt lammekølle. Serveret med flødekartofler, 2 slags grøntsager & kraftig lammesky med rosmarin.

Fjerkræ

Gammeldags andesteg. Serveret med hjemmelavet rødkål, halve æbler, svedsker, hvide- & sukkerbrunede kartofler, surt & andesauce.

Rosastegt andebryst. Serveret med 2 slags grøntsager, små fine timiankartofler & portvinsglace.

Kalkunbryst farseret med bacon & soltørrede tomater. Serveret med pommes røsti, 2 slags grøntsager & mild dijonsauce.

Coq au vin af bornholmerhane - Hane i rødvin. Serveret med brunede perleløg, ristet bacon & spæde gulerødder.

 

Desserter & Oste

Romfromage med kirsebærsauce

Portvinsfromage med syltede grønne figner

Rubinsteinerkage med små profiteroles dyppet i chokolade (tillæg kr. 20,00)

Islagkage med friske bær

Is-fragilitéroulade med nødder, hindbærcoulis & friske bær (tillæg kr. 20,00)

Chokoladeskål med 3 slags is, brombærcoulis & friske bær (tillæg kr. 20,00)

Lune pandekager med is & syltetøj

Hjemmelavet nøddekurv med 3 slags is, anrettet på bund af hindbærcoulis & garneret med friske bær (tillæg kr. 25,00)

Bryllupskage (tillæg kr. 75,00)

3 slags oste med piment, syltede valnødder, druer samt kiks & ristet rugbrød

 

Natmad - kr. 50,00

Hønsekødsuppe med 2 slags boller 

Oksekødsuppe med boller 

Aspargessuppe med aspargessnitter 

Oksehalesuppe 

Ungarsk gullaschsuppe

Karrysuppe med kylling

Alle supper serveres med lunt kuvertbrød

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Hvid lobescoves med rugbrød, rødbeder & purløg (tillæg kr. 20,00)

Biksemad med spejlæg

Ostebord med 6 slags danske & udenlandske oste (tillæg kr. 30,00)

Pølsebord med 4 slags afskåret pålæg, 2 slags oste, lun leverpostej, frikadeller & kold kartoffelsalat (tillæg kr. 25,00)

Byg selv hotdogs eller byg selv burger 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformationer

Brundtland alle 3
DK-6520 Toftlund
Tel. +45 73 83 16 00
CVR: 56090614

Em bane med masser af udfordringer...

18-hullers banen er udviklet med inspiration fra mange 1. klasses udenlandske baner. Banen er karakteriseret ved brede fairways og mange søer omkring hurtige, kuperede greens. Banen er utrolig velplejet, og banen giver mange udfordringer for alle golfspillere på alle niveauer.

Brundtlandbanen har flere gange lagt bane til Ecco-touren med stor succes, og spillerne har hver gang rost banen.

Banen ligger i et gammelt engområde, hvor det helt naturligt er et fladt terræn. Det gør banen overkommelig at spille for alle aldersgrupper.

Tilmeld dig vores nyhedsmail