Lejlighederne og faciliteter

Kontaktinformationer

Brundtland alle 3
DK-6520 Toftlund
Tel. +45 73 83 16 00
CVR: 56090614

Brundtland Golf Hotel har 20 store lukseriøse dobbeltværelser og 2 suiter. Hotellet er ideel placeret, idet det kun ligger 50 meter fra både 1. Tee på 18 huls banen, driving range og golfhuset. man bor således midt på banen.

Lejlighederne er alle udstyret med et lille tekøkken dog uden mulighed for at lave varm mad, dejligt badeværelse og sofaarrangment, der endvidere kan bruges til ekstra opredninger.

Lejlighederne er store og kan sagtens beboes af 4 personer, hvorved et golfophold for klubber-i-klubben kan gøres yderst prisattraktive.

Der er også mulighed for at benytte det store fællesrum i kælderen. Når runden er veloverstået kan golfudstyret placeres i kælderen i hotelbygningen.

Der er også mulighed for at benytte vaskemaskine og tørretumbler, hvis der er tale om et længere ophold eller golfsokkerne trænger til en omgang.

Skal skjorten stryges findes der både strygejern og strygebrædt.

Der er gratis adgang til internettet på alle værelser!

Lejlighederne er også ideelle for familier på udflugt i det Sønderjyske, hvor Toftlund ligger centralt placeret ift. at nå rundt til seværdighederne. Her kan bl.a. nævnes Danfoss Universe, Ribe Domkirke, Legoland.

I sæsonen kan der endvidere arrangeres spændende udflugter, hvor man kommer ud og ser det spektakulære syn, når stærene samles og danner "Sort-Sol".

Kontaktinformationer

Brundtland alle 3
DK-6520 Toftlund
Tel. +45 73 83 16 00
CVR: 56090614

Em bane med masser af udfordringer...

18-hullers banen er udviklet med inspiration fra mange 1. klasses udenlandske baner. Banen er karakteriseret ved brede fairways og mange søer omkring hurtige, kuperede greens. Banen er utrolig velplejet, og banen giver mange udfordringer for alle golfspillere på alle niveauer.

Brundtlandbanen har flere gange lagt bane til Ecco-touren med stor succes, og spillerne har hver gang rost banen.

Banen ligger i et gammelt engområde, hvor det helt naturligt er et fladt terræn. Det gør banen overkommelig at spille for alle aldersgrupper.

Tilmeld dig vores nyhedsmail