Camping

Natur plads til campister lige ved golfbanen med strømtilslutning med adgang til alle centerets faciliteter, 150 kr pr døgn.

Vi har 8 pladser til campister / autocamper.

Læs mere her

Info til gæster

På Brundtland Golfcenter ligger vi en ære i, at alle føler sig velkommen. Vi bestræber os hele tiden på at forbedre vores produkt og imødekomme nye ideer og tanker.

Læs mere her

Greenfee

18-hullers banen er udviklet med inspiration fra mange 1. klasses udenlandske baner.

Læs mere her

Klub-i-klubben

Brundtlandbanen er den ideelle ramme for netop jeres udflugt, og vi sørger gerne for rammerne, hvorefter I selv fylder turen ud med godt humør og måske godt golfspil.

Læs mere her

Gæstefordele

Som gæst på Brundtland Golfcenter opnår du mange fordele, og det er uanset, om du er gæst på hotellet, eller om du er greenfeegæst. Minimum 15 personer...

Læs mere her

Greenfeesamarbejde 2018

Brundtland Golfcenter har følgende greenfeesamarbejdsklubber, hvor gæster fra nedenstående klubber opnår følgende rabatter:

Læs mere her

Det siger gæsterne

Vi glæder os til at besøge banen en anden god gang, og det virker som om, at der altid er tid til en snak fra sekretariatets side, hvor kreativiteten har god råderum.

Læs mere her

Rundt om Sønderjylland

Sønderjylland har rigtig meget at byde på, og som gæst hos os kan du vælge imellem mange produkter og oplevelser. Links til seværdigheder i det Sønderjyske område:

Læs mere her

Kontaktinformationer

Brundtland alle 3
DK-6520 Toftlund
Tel. +45 73 83 16 00
CVR: 56090614

Em bane med masser af udfordringer...

18-hullers banen er udviklet med inspiration fra mange 1. klasses udenlandske baner. Banen er karakteriseret ved brede fairways og mange søer omkring hurtige, kuperede greens. Banen er utrolig velplejet, og banen giver mange udfordringer for alle golfspillere på alle niveauer.

Brundtlandbanen har flere gange lagt bane til Ecco-touren med stor succes, og spillerne har hver gang rost banen.

Banen ligger i et gammelt engområde, hvor det helt naturligt er et fladt terræn. Det gør banen overkommelig at spille for alle aldersgrupper.

Tilmeld dig vores nyhedsmail