Spørgsmål?

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller lign.

Klub-i-klubben

Kontaktinformationer

Brundtland alle 3
DK-6520 Toftlund
Tel. +45 73 83 16 00
CVR: 56090614

Den perfekte ramme for den årlige udflugt!

Brundtlandbanen er den ideelle ramme for netop jeres udflugt, og vi sørger gerne for rammerne, hvorefter I selv fylder turen ud med godt humør og måske godt golfspil.

Efter runden kan I sidde på vores dejlige terrasse og nyde de flotte slag ind til 9. og 18. green, og det er typisk også her, historier fra dagen og gamle dage fortælles.

Grupper har altid mulighed for at sidde samlet i et lokale if.m. spisning, så man også i fred og ro kan fortælle røverhistorier, synge eller holde diverse traditioner i live.

Til klubber-i-klubben eller andre grupper tilpasser vi næsten altid individuelt, og vi sørger gerne for at skrive scorekort ud og ligge målebånd ud til "nærmest" flaget konkurrence.

Priseksempel

  • Mandag til fredag - 1 runde golf efterfulgt af wienerschnitzel
  • kr. 345,- pr. person.
  • Tillæg lørdag og søndag
  • kr. 100 pr. person

Vi glæder os til at byde jer velkommen i hjertet af Sønderjylland.

Kontaktinformationer

Brundtland alle 3
DK-6520 Toftlund
Tel. +45 73 83 16 00
CVR: 56090614

Em bane med masser af udfordringer...

18-hullers banen er udviklet med inspiration fra mange 1. klasses udenlandske baner. Banen er karakteriseret ved brede fairways og mange søer omkring hurtige, kuperede greens. Banen er utrolig velplejet, og banen giver mange udfordringer for alle golfspillere på alle niveauer.

Brundtlandbanen har flere gange lagt bane til Ecco-touren med stor succes, og spillerne har hver gang rost banen.

Banen ligger i et gammelt engområde, hvor det helt naturligt er et fladt terræn. Det gør banen overkommelig at spille for alle aldersgrupper.

Tilmeld dig vores nyhedsmail