Spørgsmål?

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller lign.

Det siger gæsterne

Kontaktinformationer

Brundtland alle 3
DK-6520 Toftlund
Tel. +45 73 83 16 00
CVR: 56090614

"Jeg havde købt et ophold på Brundtland Golfcenter igennem Takeoffer, og det var uden nogen som helst anelse om stedet, at min mand og jeg tog afsted til Sønderjylland. Vel ankommet og tjekket ind på hotellet kiggede vi på hinanden og mente absolut, at vi var blevet opgraderet. Men den venlige dame i receptionen fortalte blot, at alle værelser var meget store, og at specielt dem på første sal - hvor vi var indlogeret - havde ekstra plads med stor sovehems og balkon. Der var sågar et lille køkken med køleskab, så der sagtens kunne lige et par øl og en flaske hvidvin på køl.

Vi havde fået booket golftider hjemmefra, og vi skyndte os lige at få et par puts holet på puttinggreen, inden vi begav os til første tee, der ligger lige uden for klubhuset. Efter et par middelmådige drives på første hul gik runden slag i slag, og da vi satte os på den store terrasse ved cafeen efterfølgende, kiggede vi igen på hinanden og blev enige om, at banen absolut var en besøg værd, men også at der var plads til lidt forbedringer i vores spil.

Vi benyttede resten af eftermiddagen til at smutte til Tyskland, der ligger kun 35 km. fra Brundtland, og her tankede vi primært øl og vand. En sjov lille detalje var, at vi fik en voucher udleveret som gæster på hotellet, og med den i hånden fik vi udleveret en flaske vin, da vi handlede ved Fleggaard.

Vi spiste en god dansk hakkebøf i cafeen om aftenen, og så sad vi ellers på vores balkon og nød udsigten over banen, hvor vi kunne se flere teesteder og greens.

Næste morgen fik vi en dejlig morgenmad i cafeen, hvorefter vi gik vores anden runde, hvor vi rigtig nok fik lidt flere points på kortet. Specielt var det på greens, der er store og kuperede, at vi sparede lidt puts.

Der blev sagt pænt farvel og på gensyn i sekretariatet, og vi tog mod Århus med en rigtig god oplevelse, da vi nok havde forestillet os noget andet og knap så godt.

Stor tak til Brundtland Golfcenter for den hyggelige atmosfære, og vi glæder os til august 2013, hvor vi kommer igen denne gang med 3 andre vennepar"

"Camilla fra Århus"

"Vores årlige "mandetur" skulle i år 2012 gå til Brundtland Golfcenter, som vi havde besøgt for mange år siden. Vi kunne huske de store værelser, og da vi nok ikke er dem, der bruger mest tid på at sove, så valgte vi at være 4 på værelserne, så der blev sparet lidt her, som vi så den anden vej rundt brugte på mad og drikke. Vi havde to gode runder, og da vi er en flok, hvor mange af os kun ses denne ene gang om året, så er det super godt, at hotellet ligger på anlægget, så man ikke skal tænke over, at skulle ud at køre igen.

I sekretariatet blev der sørget for, at scorekort var klar og det klappede bare det hele, selv om mange af os var meget trætte om søndagen.

Camilla i restauranten skal have speciel ros, for det var ikke til at mærke på hende, at klokken blev rigtig mange, inden de sidste kom i seng. Alt blev taget med et smil, og hun forstod lige at tage vare på os.

Så det var helt naturligt, at vi ved afgang bookede turen igen til 2013, som vi glæder os til"

"Claus fra Esbjerg"

"Vi var 3 vennepar, der havde købt et ophold igennem Groupon, og vi var lidt nervøse for, at det var Bed and Breakfast og en pløjemark, vi skulle besøge. Det havde nemlig ikke kostet særlig meget. Vi blev derfor meget positiv overrasket over for det første klubhuset og senere de store værelser. Vi havde fået værelser i stueetagen, og da det hele var booket, var vi så heldige at få suiten i stueplan. Den var det perfekte samlingspunkt, da vi efter runden skulle evaluere og snakke om de skæve slag.

Vi vil godt her komme med en advarsel omkring 3-puts. Greens er meget store og kuperede, og det var til tider en kamp at få et 2-put på kortet. Ud over det byder banen på rigtig mange søer, og på hullerne 10 og 11 snor der sig en lille bæk, som er meget strategisk svær at håndtere, da den ligger umiddelbart foran greens.

Banen er nem at gå, og vi valgte også at annullere vores buggy til anden runde, for der er kun få meter mellem hullerne, og samtidig er banen flad men langt fra kedelig.

Vi glæder os til at besøge banen en anden god gang, og det virker som om, at der altid er tid til en snak fra sekretariatets side, hvor kreativiteten har god råderum. Pigerne fik nemlig tilbudt at købe ekstra "streger" inden runden, så at vi havde bedre muligheder for at slå drengene. Vi skulle nok have taget imod tilbuddet"

"Susanne fra Løkken"

Kontaktinformationer

Brundtland alle 3
DK-6520 Toftlund
Tel. +45 73 83 16 00
CVR: 56090614

Em bane med masser af udfordringer...

18-hullers banen er udviklet med inspiration fra mange 1. klasses udenlandske baner. Banen er karakteriseret ved brede fairways og mange søer omkring hurtige, kuperede greens. Banen er utrolig velplejet, og banen giver mange udfordringer for alle golfspillere på alle niveauer.

Brundtlandbanen har flere gange lagt bane til Ecco-touren med stor succes, og spillerne har hver gang rost banen.

Banen ligger i et gammelt engområde, hvor det helt naturligt er et fladt terræn. Det gør banen overkommelig at spille for alle aldersgrupper.

Tilmeld dig vores nyhedsmail