AUTOCAMPERPLADS PÅ BRUNDTLAND GOLFCENTER

Som et led i arbejdet med løbende at forbedre faciliteterne og udbygge serviceniveauet på Brundtland Golfcenter i Toftlund, Sønderjylland, har centret nu også indviet sin egen autocamperplads, foreløbig med plads til 10 vogne lige ved 18. green og restauranten.

En overnatning koster 150 kr, men så får man også adgang til de lækre badefaciliteter i centrets flotte klubhus lige ved siden af, man kan stå direkte ud af autocamperen og gå til driving range, putting green eller 1. teested og når man kommer ind, er restauranten klar til at servicere enhver sulten og tørstig golfspiller enten på den store terrasse eller indendørs afhængig af vejret.

Når vejrliget tillader det, vil de store grills blive tændt og restauranten serverer hver dag en lækker dagens ret for kun 85 kr samt diverse a la carte retter.

Det vil også være muligt at bestille træningslektioner hos Brundtland Golfcenters PGA-pro og har man endnu ikke taget golfkørekortet, vil det være muligt at tilkøbe intensiv lektioner, hvor man tager det på en forlænget weekend – et tilbud, der kun koster 995 + ophold/fortæring.

I varmen kan man nyde godt af Toftlund Friluftsbad, der ligger 5 min i gå-afstand fra centret.

For yderligere oplysninger kontakt forretningsfører Jan Storgaard på 73 83 16 00 eller 51 44 77 69
Natur plads til campister lige ved golfbanen med strømtilslutning med adgang til alle centerets faciliteter, 150 kr pr døgn.

Kontaktinformationer

Brundtland alle 3
DK-6520 Toftlund
Tel. +45 73 83 16 00
CVR: 56090614

Em bane med masser af udfordringer...

18-hullers banen er udviklet med inspiration fra mange 1. klasses udenlandske baner. Banen er karakteriseret ved brede fairways og mange søer omkring hurtige, kuperede greens. Banen er utrolig velplejet, og banen giver mange udfordringer for alle golfspillere på alle niveauer.

Brundtlandbanen har flere gange lagt bane til Ecco-touren med stor succes, og spillerne har hver gang rost banen.

Banen ligger i et gammelt engområde, hvor det helt naturligt er et fladt terræn. Det gør banen overkommelig at spille for alle aldersgrupper.

Tilmeld dig vores nyhedsmail